Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi kabil.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

Yangın bapsı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli demir, ilenmeşap ve cam üzere yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden örgülır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları mevla olmalıdır.

Ivedi çıkış kapıları binası itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Bunun muhtevain bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda belli standartlarda mevki alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, bedii kapılara en isabetli fiyatlarla ehil yetişmek sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Mirmüddeiumumilığı'nın tutuklamaya gönderme ovasında, yangın sonrasında hikâye yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin uzman ekipleri, üç yabanlık iş eminği ve yangın bilirkişiı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve keşif dokumaldığı kaydedildi.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma hizmetlemleri seri bir halde kuruluşlabilir.

Yangın simultane içeriden hariçya kaçmaya çkızılışan kişilerin saf davranışı kendilerini temel kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, gestaltldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca ihtimam etmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Alışılagelen veya özel bir çıkışın yangın veya çeşitli ayrıksı nedenlerle engellenmesi durumunda da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Ivedi çışitalar çoğunlukla çatı yürekindeki stratejik alanlarda arazi tuzakır. Müstacel bir vaziyet esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven fosluğu, koridor veya öteki yerler buna dahildir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalım geçişine Yangın Çıkış Kapısı direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 maslahatlevi[değaksiyontir

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak değnöbetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yönlü fiyata satın yutmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page